In gesprek over jouw Human Design

Ontrafel je Succesformule en experimenteer hoe het je succes brengt in je werk.

Jouw eigen formule om vrij & blij te leven & werken zit verscholen in jouw Human Design Chart. 

 

Vrij & Blij: op een manier die voor jou volkomen relaxed voelt zodat je geld, tijd en energie overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt.

Ik help je heel graag jouw Succesformule ontrafelen en benutten. De magie ontstaat als jij met de ingrediënten van jouw Human Design gaat experimenteren. Om je hierbij te helpen wil ik graag met je in gesprek. Praten over jouw unieke design en hoe jij daar je voordeel met kunt behalen. 

Ik heb hiervoor twee opties:

 

1. Het Human Design Starterspakket: voor mensen die nog nauwelijks van hun Human Design weten en zowel op zoek zijn naar de informatie als ook wat je er mee kunt. 

 

2. Een Human Design Sessie: voor mensen die al een reading hebben gehad of hun boek al hebben en in gesprek willen over hoe ze bepaalde aspecten (nog beter) kunnen toepassen zodat het meer gaat stromen. 
 

Over welke optie wil je meer weten?

Rianne Wonder Woman-20.png
bloemen.png

Hoe werkt het Human Design Starterspakket?

1
Leer kennen

Ontvang & Lees Jouw Human Design Boek en bekijk de video's over jouw Type

2
1e gesprek

We gaan de diepte in over jouw Succesformule en formuleren samen 1 of 2 experimenten.

3
Experimenteer

Voer jouw Human Design Experiment uit en ervaar wat  het je brengt.   

4
Follow up

We evalueren je ervaringen en bespreken hoe je jouw Succesformule verder wilt integreren.

Het Human Design Starterspakket is een kort, effectief traject van 4 stappen.

Wat ontvang je?

 1. Als eerste ontvang je Jouw Human Design Boek. Dit is een op maat gemaakt boek over Jouw Human Design. (Als je deze al hebt, slaan we deze stap over :). Met je Boek ontvang je ook een link om jouw eerste gesprek te plannen. 
   

 2. Ongeveer een week voor je eerste gesprek ontvang je twee videos met uitleg over Human Design en jou energietype. Deze bekijk je voorafgaand aan je eerste gesprek.
   

 3. Het eerste gesprek gaan we in een uur de diepte in aan de hand van jouw eigen inzichten uit Jouw Human Design Boek in relatie tot je werk. We praten over hoe jij jouw unieke Succesformule kunt leren begrijpen en toepassen. We formuleren concreet 1 of 2 experimenten waar jij mee aan de slag gaat. Na afloop ontvang je de opname van ons gesprek en een link om je vervolggesprek in te plannen.
   

 4. In het tweede gesprek, doorgaans 3-4 weken later, bespreken we jouw ervaringen met je eigen experiment. Wat heeft het je gebracht? Welke inzichten heb je opgedaan. en hoe wil je nu verder met het integreren van jouw Succesformule in je werk? Na afloop ontvang je de opname van je tweede gesprek.

 

Je loopt weg met concrete inzichten uit jouw eerste Human Design Experiment en je weet hoe je je eigen experimenten kunt formuleren en starten.

We houden dit simpel, zodat je niet overweldigd raakt en echt aan de slag kan met het omarmen van jouw Succesformule, verscholen in jouw Human Design en jij leert hoe jij stralend & relaxed goed geld kunt verdienen. 

Vanaf je laatste gesprek ontvang je maandelijks een uitnodiging voor mijn online Human Design Vraag & Antwoord sessies voor al mijn klanten. Je kunt maandelijks je vragen stellen over jouw Human Design of het design van een ander. Dit zijn geen coachingsgesprekken, maar puur uitleg over de werking van Human Design.

 

 

Als je jouw Human Design Boek al hebt ontvangen vind je achterin je boek een kortingscode voor een dit traject.

bloemen.png
 

Hoe werkt een Human Design Sessie?

 

Het Human Design Sessie is een enkel gesprek over jouw Human Design. 

Wat ontvang je?

 1. 60 minuten van mijn volledige aandacht voor jouw Human Design Chart gericht op jouw werkvraagstuk. Het gesprek vindt online plaats. Je kunt er zelf voor kiezen het op te nemen. 
   

 2. 6 maanden toegang tot mijn maandelijkse Q&A call voor al mijn klanten waar je nog vragen kunt stellen. 

 

Hoe werkt het?

Je boekt de sessie hier, rekent af en je ontvangt van mij een email om in mijn agenda jouw sessie te plannen. 

 

 

Waar kan je dit voor gebruiken?

 • je worstelt met hoe je geld kunt verdienen met jouw unieke set aan talent. 

 • je worstelt met hoe jij op een zo'n relaxed mogelijke manier aan klanten kunt komen

 • je worstelt met hoe jij in hele drukke tijden niet jezelf totaal voorbij loopt

 • je worstelt met hoe jij om gaat met gedoe en irritaties op de werkvloer

 • je worstelt met hoe je duidelijk communiceert wat je nou eigenlijk doet en voor wie

 • ......

Mijn talent, verborgen in mijn Human Design, is het bieden van een vers perspectief op jouw situatie. Ik geef letterlijk ruimte aan jouw identiteit, jouw talenten en samen komen we tot een nieuwe richting en route die voor jou helemaal fijn & relaxed voelt.
 

We houden dit simpel, zodat je niet overweldigd raakt en echt aan de slag kan met het omarmen van jouw Succesformule, verscholen in jouw Human Design en jij leert hoe jij stralend & relaxed goed geld kunt verdienen. 

bloemen.png

Boek hier jouw Human Design Sessie