In gesprek over jouw Human Design

Ontrafel je Succesformule en experimenteer hoe het je succes brengt in je werk.

Jouw eigen formule om stralend & relaxed goed geld te verdienen zit verscholen in jouw Human Design Chart. 

 

⭐️Relaxed: op een manier die voor jou volkomen relaxed voelt.

⭐️Goed geld: voor jou genoeg en op een goede manier verdiend. 

⭐️Stralend zodat je geld, tijd en energie overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt.

Ik help je heel graag jouw Succesformule ontrafelen en benutten. De magie ontstaat als jij met de ingrediënten van jouw succesformule gaat experimenteren. Om je hierbij te helpen wil ik graag met je in gesprek. Praten over jouw unieke design en hoe jij daar je voordeel met kunt behalen. 

Ik heb hiervoor twee opties:

 

1. Het Human Design Starterspakket: voor mensen die nog nauwelijks van hun Human Design weten en zowel op zoek zijn naar de informatie als ook wat je er mee kunt. 

 

2. Een Human Design Sessie: voor mensen die de basis van hun design al kennen en in gesprek willen over hoe ze bepaalde aspecten nog beter kunnen toepassen zodat het meer gaat stromen. 
 

Over welke optie wil je meer weten?

bloemen.png

Hoe werkt het Human Design Starterspakket?

1
Leer kennen

Ontvang & Lees Jouw Human Design Boek en bekijk de video's over jouw Type

2
1e gesprek

We gaan de diepte in over jouw Succesformule en formuleren samen 1 of 2 experimenten.

3
Experimenteer

Voer jouw Human Design Experiment uit en ervaar wat  het je brengt.   

4
Follow up

We evalueren je ervaringen en bespreken hoe je jouw Succesformule verder wilt integreren.

Het Human Design Starterspakket is een kort, effectief traject van 4 stappen.

Wat ontvang je?

 1. Als eerste ontvang je Jouw Human Design Boek. Dit is een op maat gemaakt boek over Jouw Human Design. (Als je deze al hebt, slaan we deze stap over :). Met je Boek ontvang je ook een link om jouw eerste gesprek te plannen. 
   

 2. Ongeveer een week voor je eerste gesprek ontvang je een video met uitleg over Human Design en jou energietype. Deze bekijk je voorafgaand aan je eerste gesprek.
   

 3. Het eerste gesprek gaan we in een uur de diepte in aan de hand van jouw eigen inzichten uit Jouw Human Design Boek in relatie tot je werk. We praten over hoe jij jouw unieke Succesformule kunt leren begrijpen en toepassen. We formuleren concreet 1 of 2 experimenten waar jij mee aan de slag gaat. Na afloop ontvang je de opname van ons gesprek en een link om je vervolggesprek in te plannen.
   

 4. In het tweede gesprek, doorgaans 3-4 weken later, bespreken we jouw ervaringen met je eigen experiment. Wat heeft het je gebracht? Welke inzichten heb je opgedaan. en hoe wil je nu verder met het integreren van jouw Succesformule in je werk? Na afloop ontvang je de opname van je tweede gesprek.

 

Je loopt weg met concrete inzichten uit jouw eerste Human Design Experiment en je weet hoe je je eigen experimenten kunt formuleren en starten.

We houden dit simpel, zodat je niet overweldigd raakt en echt aan de slag kan met het omarmen van jouw Succesformule, verscholen in jouw Human Design en jij leert hoe jij stralend & relaxed goed geld kunt verdienen. 

Vanaf je laatste gesprek ontvang je maandelijks een uitnodiging voor mijn online Human Design Vraag & Antwoord sessies voor al mijn klanten. Je kunt maandelijks je vragen stellen over jouw Human Design of het design van een ander. Dit zijn geen coachingsgesprekken, maar puur uitleg over de werking van Human Design.

 

 

Als je jouw Human Design Boek al hebt ontvangen vind je achterin je boek een kortingscode voor een dit traject.

bloemen.png
 

Hoe werkt een Human Design Sessie?

 

Het Human Design Sessie is een enkel gesprek over jouw Human Design. 

Wat ontvang je?

 1. 60 minuten van mijn volledige aandacht voor jouw Human Design Chart gericht op jouw werkvraagstuk. Het gesprek vindt online plaats. Je kunt er zelf voor kiezen het op te nemen. 
   

 2. 6 maanden toegang tot mijn maandelijkse Q&A call voor al mijn klanten waar je nog vragen kunt stellen. 

 

Hoe werkt het?

Je boekt de sessie hier, rekent af en je ontvangt van mij een email om in mijn agenda jouw sessie te plannen. 

 

 

Waar kan je dit voor gebruiken?

 • je worstelt met hoe je geld kunt verdienen met jouw unieke set aan talent. 

 • je worstelt met hoe jij op een zo'n relaxed mogelijke manier aan klanten kunt komen

 • je worstelt met hoe jij in hele drukke tijden niet jezelf totaal voorbij loopt

 • je worstelt met hoe jij om gaat met gedoe en irritaties op de werkvloer

 • je worstelt met hoe je duidelijk communiceert wat je nou eigenlijk doet en voor wie

 • ......

Mijn talent, verborgen in mijn Human Design, is het bieden van een vers perspectief op jouw situatie. Ik geef letterlijk ruimte aan jouw identiteit, jouw talenten en samen komen we tot een nieuwe richting en route die voor jou helemaal fijn & relaxed voelt.
 

We houden dit simpel, zodat je niet overweldigd raakt en echt aan de slag kan met het omarmen van jouw Succesformule, verscholen in jouw Human Design en jij leert hoe jij stralend & relaxed goed geld kunt verdienen. 

bloemen.png

Boek hier jouw Human Design Sessie

bloemen.png
 

Veelgestelde Vragen

Ik heb mijn Human Design Boek al via jou besteld, krijg ik korting?

Als je jouw Human Design Boek al in je bezit hebt, vind je achterin een kortingscode voor de Human Design Starterspakket. Die code kan je invullen als je je Human Design Starterspakket boekt. De kortingscode geldt niet als je een enkele sessie boekt.
 

Als je jouw Human Design Boek al hebt besteld, maar nog niet geleverd hebt gekregen, en je wilt alsnog een Human Design Sessie boeken, stuur mij dan even een berichtje (06-83984008), dan krijg je van mij een persoonlijke kortingscode en kan je je Human Design Starterspakket boeken.  

Zijn de Human Design gesprekken online of live?

Alle Human Design gesprekken vinden plaats via Zoom. Zodra je je sessie boekt ontvang je een email met daarin een zoomlink. Als je nog geen Zoom hebt, raad ik je aan om ruim voor de sessie te zorgen dat alles werkt op je pc.

Ik wil graag meerdere Human Design Sessies boeken.

Dat kan, jij bepaalt zelf hoeveel sessies je wilt.

Bij het Human Design Boek zit 6 maanden toegang tot een online Vraag & Antwoord sessies, zit dat hier ook bij?

Ja! Iedereen die bij mij een dienst afneemt krijgt gedurende 6 maanden elke maand een uitnodiging voor de Vraag & Antwoord sessies. Tijdens deze sessies beantwoord ik vooraf ingestuurde vragen die je hebt over Human Design. Dit zijn geen coachingsgesprekken, maar puur uitleg over Human Design. 

bloemen.png

Liever eerst lezen voor je besluit of je wilt experimenteren?

Als een gesprek over jouw Human Design nog uitdagend voelt, raad ik je aan om zelf eerst Jouw Human Design Boek aan te schaffen en dan later te beslissen of je er ook iets mee wilt doen. 

Je kunt dan direct je eigen innerlijke autoriteit haar werk laten doen in het maken van die keuze!

Achterin Jouw Human Design Boek zit vervolgens een aantrekkelijke kortingscode voor als je daarna als nog besluit om je te laten begeleiden in het Starterspakket!

Bedankt voor je aandacht!

 Enjoy your Day!

bloemen.png