website header zonder logo 2.png

8 september - 27 oktober 2021

Kies vanuit je Kracht

 Oproep aan alle krachtige vrouwen die meer uit hun leven willen halen dan er nu uitkomt: 

 Ga mee op reis naar jezelf en maak keuzes vanuit jouw innerlijke kracht, gebruik jouw Human Design. 

 Trek exact aan waar jij naar verlangt:
weer stralen 

 8 weken: training & live groepscoaching 

Wil jij ook...

⭐️  thuiskomen van je werk en nog energie genoeg hebben voor je gezin en sociale leven?

⭐️  afrekenen met die frustratie en destructieve (denk)patronen die je houden waar je bent?

⭐️  jezelf een keer op de eerste plek zetten?

⭐️  stappen zetten op weg naar al die dingen waar je naar verlangt, zonder schuldgevoel?

⭐️  weer stralend door het leven gaan: thuis en op je werk

⭐️  het gevoel hebben dat je alles uit jezelf haalt wat er in zit?

Kies vanuit je Kracht is een achtweekse reis naar jezelf om je eigen kracht en zelfvertrouwen terug te vinden.

Maak keuzes vanuit jouw innerlijke JOY en trek exact aan waar jij naar verlangt: weer stralen, op je werk en thuis.

"De eerste avond vond ik meteen heel leuk omdat er vrouwen bij zaten waar je direct herkenning voelt, dus ik ben niet de enige die met dit soort shit zit. Een beetje gedeelde smart is halve smart. Dat gaf me al een beetje meer rust"

Carola

stars.png
 
bloemen.png
Sabotage%20Blog%202%20nov_edited.jpg

Niet ooit, maar nu

Niet in je eentje, maar samen

Niet gehaast, maar in alle rust

Niet omdat dit moet, maar omdat je dit graag wil

Carola

Kiezen vanuit je Kracht

 

Een magisch, soms wat confronterend, proces waarbij je diep naar binnen gaat graven om jouw innerlijke wijsheid te ontdekken en te volgen.
 

Een persoonlijke transformatie reis naar jouw unieke energie, moed en JOY. 

Stap voor stap.

Door het in kleine stukjes op te knippen wordt het je makkelijk gemaakt. Daardoor werd het voor mij overzichtelijk en kon ik het goed doorlopen. 

Lucretia

stars.png

Wat is Kies vanuit je Kracht?

Het is tijd dat je gaat stralen.

Het afgelopen jaar was (en is) bizar. Alles wat gewoon was veranderde.

Het werd nog duidelijker wat echt belangrijk voor ons is. 

Ben jij klaar om op ontdekkingsreis te gaan naar zaken waar je weer AAN van gaat?

Kies vanuit je Kracht is voor jou ontworpen om je stap voor stap te begeleiden bij het onthullen en verankeren van je innerlijke kracht. 

De hele dag door maak je keuzes, soms in je kracht, soms uit je kracht. Je daar bewust van worden en echt kiezen vanuit je kracht is wat jou laat stralen. 

 

Laat alles wat jou uniek en geweldig maakt tot uiting komen. 

 

‍Stel je eens voor hoe het gaat voelen als je echt gaat luisteren en handelen naar die innerlijke stem die vanuit je hart zachtjes vraagt om jezelf en je wensen trouw te zijn.

Stel je eens voor wat er mogelijk wordt als je je intuïtie gaat volgen en je creativiteit laat stromen.

Dit programma is een APK voor jezelf. We zijn allemaal wel eens toe aan een wasstraat omdat het even niet zo lekker meer gaat. 

 

Door de opzet kan je zelf elke keer weer terug naar de opdrachten, om er opnieuw, vanuit je dan weer nieuwe situatie weer eens naar te kijken. Dat helpt je enorm om je perspectief aan te scherpen. 

Leah

stars.png
ACS_0085.JPGDeze reis leidt je naar jouw lamp en het knopje.

Zodat je weer AAN gaat.

Leah

stars.png

Net als de hele bevolking had ik een tik gekregen van de Corona crisis. Thuis blijven en dan veel verantwoordelijkheden die opstapelen. Ik moest heel veel van mezelf. Goede moeder, partner en nu ook onderwijzeres zijn, iedereen moest gelukkig blijven en tegelijkertijd moest ik ook een goede leidinggevende en werknemer zijn, dus resultaten behalen op mijn werk. 

 

Dit programma kwam op een perfect moment. Ik ben er met open vizier in gegaan, baat ‘t  niet, dan schaadt ‘t niet. Heel eerlijk, ik heb niet zoveel met die “help jezelf” programma’s omdat het snel zo’n Calimero gedoe wordt, dat slachtoffer zijn, daar heb ik niks mee. 

 

Maar in dit programma doet Calimero helemaal niet mee. Het gaat erom dat je balans vindt wat je in omgeving ervaart en wat je zelf wil en het geeft je de mogelijkheid dat te wegen. Het geeft jezelf zoveel meer handvatten om keuzes te maken in precies dezelfde wereld. 

 

Mijn mantra is geworden: je moet niks, dat bekt lekker, je mag voor jezelf kiezen zonder dat t zweverig voelt. Ik heb mezelf altijd ondergeschikt gesteld, maar ben geen slachtoffer. Met de beste intenties heb ik in het verleden gewoon wat belabberde keuzes gemaakt. Dat waren wel mijn keuzes en kan anderen niets verwijten. Die keuzes kwamen allemaal doordat ik vasthield aan mijn definitie van een onafhankelijke geëmancipeerde goede moeder. Die definitie zat me enorm in de weg en tijdens dit programma werd dat zo zichtbaar. 

 

Dit programma geeft je heel veel handvatten om dingen anders te doen. Het geeft je de ingang om dat gesprek met jezelf aan te gaan zonder het gevoel te hebben dat je in een slachtofferrol zit, neem eens de tijd om een stapje terug te zetten om er sterker uit te komen. 

Ik zie het echt als een APK keuring voor jezelf. Gooi je eigen systeem eens door de wasstraat. 

 

Door dit programma zijn er al twee hele grote situaties geweest die ik echt anders heb aangepakt. In de tweede lockdown is mijn kind nu mijn prioriteit, ongeacht wat mijn werkgever daar van vindt en dat lucht zo op. En ik kan met veel meer balans bepaalde gesprekken voeren waar ik voorheen vol in de frustratie zat. 

 

Het heeft mij zo geholpen om dingen weer een beetje in perspectief te plaatsen. 

Om van dat enorme juk op mijn schouders af te komen. Je gaat echt terug naar je eigen core “business”, naar jezelf. Echt heel fijn dat ik mee heb gedaan, ook fijn om het met die andere meiden te doen. Als je er samen doorheen gaat ontstaat er toch echt een bijzonder band.

leah.jpg

Laten we eerlijk zijn...

Ik kan voor mezelf dingen makkelijker interpreteren, in kleine stappen. Ik kan uit die cirkel stappen door het op een andere manier te bekijken, niet zo vast te zitten in hoe ik het bereik. Ik ga ontdekken en dat geeft vrijheid. En dan komen er hele andere ideeën naar boven. 

Esther

stars.png

De afgelopen periode akkerde je maar door in je energielekkende werk of relatie. 
Je blijft jezelf vertellen dat je niet weet wat je anders zou willen en dus blijf je hangen.

Of je denkt dat je te oud of niet goed genoeg bent voor iets anders.

 

Twijfelen, onzekerheid, perfectionisme en proberen het allemaal in je eentje uit te vogelen: je wordt soms moe van jezelf. Frustratie viert hoogtij. Dus lees je nog maar een zelfhulpboek in de hoop daar het magische antwoord te vinden....

 

Ik snap je, been there. And it sucks. 

 

De hele dag door maak je keuzes. De keuzes die je nu maakt brengen je niet naar wat je echt wilt. 

 

Het goede nieuws is dat alle wijsheid al in je zit. Leren hoe je die wijsheid ontsluit is magisch. 
Je innerlijke kracht en JOY gaan volgen is een proces met vallen en opstaan. 

 

Maar als er één ding is wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn eigen proces is dat dit:

 

in je eentje in cirkeltjes blijven denken werkt voor geen meter.

 

Het hebben van support en het met anderen bespreken maakt echt het verschil tussen wezenlijk stappen zetten en je dromen realiseren of terugvallen in oude vertrouwde destructieve patronen en frustratie.

Kiezen vanuit jouw innerlijke kracht vergt uitspreken dat je het anders wil,

de moed om daar gehoor aan te geven en een proces en community die je begeleidt.

Voor wie is het?

Wat de reden ook is dat je op dit moment niet straalt,

Kies vanuit je Kracht is er voor jou: voor de schildpadden, hoppers en struisvogels.

profielen.png

Schildpad

 

Schildpadden akkeren maar door, ze vertellen zichzelf dat ze niet echt weten wat ze willen, dus blijven ze hangen waar ze zitten. De energie lekt steeds verder weg en die heilige graal van weten wat je wil komt maar niet dichterbij. De frustratie wordt elke dag een beetje groter. 

Hopper

Hoppers weten ook niet wat ze willen, dus die proberen links en rechts van alles uit. Misschien dat het daar wel leuk is. Elke keer weer opnieuw iets opstarten om na enige tijd weer teleurgesteld of gefrustreerd te raken dat dit het ook niet is. 

Struisvogel

Struisvogels weten diep in hun hart wel wat ze willen, maar die stap echt zetten lukt nog niet. Dat diepe inspringen, oeff, zo spannend. Wat als het niet lukt, of wat als je niet goed genoeg bent? Het is veiliger om gewoon maar te blijven waar je zit. De frustratie groeit, zowel over je huidige situatie als jezelf. 

Leeuwin

Leeuwinnen zijn krachtige vrouwen die sterk in verbinding staan met zichzelf. Ze vertrouwen op hun intuïtie en volgen die. Ze begrijpen dat het pad niet lineair is of hoeft te zijn. Ze handelen op basis van de inzichten die ontstaan vanuit de verbinding met zichzelf. Soms is dat bere spannend, en toch zetten ze altijd kleine stapjes. 

Niet weten wat je wil is een excuus dat je op je plek houdt.

Niet handelen is een keuze. 

Beiden betekenen dat je uit je kracht staat. 

Die leeuwin zit al in je.

De kracht, moed en drive om te doen wat je van binnen echt blij maakt.

Iedereen zou dit moeten doen om het jezelf veel makkelijker te maken. De worsteling, in zowel je  privé als werkleven is nu te groot. We moeten zoveel van onszelf en zijn zo streng voor onszelf. 

Meedoen brengt je zoveel innerlijke rust en uiteindelijk ook zelfliefde.

Carola

stars.png

Klaar om haar te ontdekken?

Esther

stars.png

Ik werk al heel lang bij dezelfde werkgever en eigenlijk had ik altijd al wel het idee er moet wat anders gebeuren. Ik had het idee dat ik in een vicieuze cirkel zat van ik wil wel wat anders maar ik weet niet wat en ik kan niet zomaar iets anders gaan doen, want hypotheek, rekeningen, verantwoordelijkheden, etc. Dat stemmetje in mijn hoofd bleef in rondjes praten. 

Ik voelde me uitgeblust en ontmoedigd. En toch kan ik dat heel lang volhouden zonder iets te veranderen. 

 

Dit programma kwam op mijn pad op het moment dat we net weer een reorganisatie achter de rug hadden en ik mocht blijven. Dat was bijna een teleurstelling, omdat het niet voor me werd beslist dat ik wat anders moest gaan doen. Maar nu dacht ik wel, ik moet zelf wat stappen gaan zetten en alleen kom ik niet verder. 

 

Tijdens de eerste call voelde ik al, oh, ik ben niet de enige, dat gaf mij dan weer gek genoeg zelfvertrouwen, wel door dan ook stappen te zetten hoor. Ik kreeg handvatten om naar mezelf te gaan kijken en de antwoorden zelf te vinden. Ik houd niet zo van die boekjes met stappenplannetjes en ga dat maar doen. Dit is juist een programma waar het echt helemaal over jouw unieke situatie gaat. Echt leren dat er verschillende manieren zijn om naar jezelf te kijken. 

 

Door die oefeningen kreeg ik inzichten, zoals die vicieuze ‘denk - voel - doe cirkel’ waar ik in zat. Als je mij dat voor het programma had gevraagd had ik dat nooit geweten, maar nu zag ik hem zo goed terug in mijn eigen denkpatronen en daarmee ook mijn gedrag. 

 

Tijdens het programma kwam er een vacature vrij wat een promotie was en voorheen twijfelde of ik dat wel kon, ik was bang om te falen. Maar nu, door dit programma, heb ik gezegd niet twijfelen aan jezelf en ben het traject aangegaan. Was echt wel heftig met assessments en meerdere gesprekken, maar het is me wel gelukt. Het is een volgend stapje onderweg naar wat ik echt wil en dat het lukte geeft zo veel zelfvertrouwen. 

 

Dit programma heeft je stapsgewijs meer inzicht in jezelf. Door het zelf te doen, zelf je eigen overtuigingen en gevoelens te benoemen. Om erachter te komen hoe in je kracht voelt en hoe eruit.

 

Om vervolgens de antwoorden echt toe te gaan passen, om patronen te doorbreken. Er is geen goed of fout, je gaat met je eigen mogelijkheden of omgeving doen, het voelt altijd herkenbaar.

Zelf was ik er niet uitgekomen, ik had er hulp bij nodig. Zonder die hulp had ik er nog exact hetzelfde bij gezeten en waarschijnlijk nog gefrustreerder omdat uiteindelijk kom je dieper en dieper vast te zitten in die denkloop.

esther.jpeg

Koptekst 4

Wat gebeurt er binnen Kies vanuit je Kracht?

  • Elke week ontvang je een training bestaande uit een paar korte video's en ga je zelf aan de slag met de opdrachten in het meegeleverde werkboek.

  • 8 weken lang ontvang je wekelijks een uitnodiging voor een LIVE online groepscoachingsessie: hierbij coach ik je rondom de thema’s waar jij tegenaan blijft lopen. Deze sessie geven je inzichten om een volgende stapje te gaan zetten op jouw pad om veel meer vanuit je innerlijke kracht je leven te gaan leiden. Je hoort ook dat je niet de enige bent en haalt kracht uit de herkenning in de andere coachees.

  • Halverwege het traject heb je een 1:1 sessie van 90 minuten met mij waarin we ingaan op jouw Human Design. Je ontvangt hiervan ook de recording. 

  • In de laatste week van het traject ontvang je nog een 1:1 sessie met mij van 30 minuten waarin ik je help met de vervolgstappen, zodat je een concreet actieplannetje hebt voor jezelf, gebruikmakend van jouw Human Design. 
    .

  • Je krijgt toegang tot een exclusieve online community. Dit proces kan soms eenzaam voelen en weten dat er anderen zijn die snappen wat je beleeft is zo fijn en waardevol.

  • Alle trainingen en coaching calls blijven voor jou beschikbaar, zodat je later nog eens terug kunt kijken.

  • De tijdsinvestering per week is ongeveer 3 uur.

 

  • De live groepscoachingsessies vinden plaats op woensdagavond tussen 20:30 en 21:30

Vanaf mei extra BONUS: Jouw Human Design Boek!!

Als deelnemer aan Kies vanuit je Kracht ontvang je vanaf de mei-editie jouw Human Design Boek met alle extra's er helemaal gratis bij!!

Jouw Human Design Boek bestaat uit meer dan alleen je boek. Dit zit erbij:

⭐️ een digitaal boek van ruim 50 pagina's helemaal over jouw unieke Human Design.

⭐️ 29 intuïtie & inspiratie kaarten (die je zelf kunt printen). Gebruik deze in de dagelijkse praktijk om veel meer vanuit je innerlijke kracht te leven.

⭐️ Gedurende 6 maanden een maandelijkse uitnodiging voor een online Vraag & Antwoord call (via zoom). Ik beantwoord in deze maandelijkse call jouw vooraf ingestuurde vragen over jouw Human Design. Dit is geen coaching, maar uitleg over jouw Human Design. 

Rianne Wonder Woman-35 (1).png

Eerstkomend traject start 8 september 2021

bloemen.png

 

Kies vanuit je kracht brengt je helderheid wat je wil, de inzichten hoe je jezelf in de weg zit daar te komen en de moed om dat te doorbreken. 

Dat alles met een groep die je aanmoedigt, onder begeleiding van een ervaren coach die jou zonder oordeel, heel onbevangen vragen stelt, zodat je je eigen antwoorden vindt.

Lucretia

stars.png

Sinds Corona is mijn werkende leven zo anders, fulltime thuis en dat was echt heftig. Ik miste de gezelligheid. Ik zat hele dagen in online calls, want het was retedruk, en ik werd daar zo niet blij van.

 

Ik had al langer twijfels over mijn functie, of het wel bij me past en dat werd niet minder. En dan stapelt het zich op en probeer je er het beste van te maken. Ik voelde me steeds meer opgebrand en op zondagavond zag ik steeds meer op tegen de maandag. Zo moe, frustrerend. Ik zat vast. 

 

Dit programma startte op een moment dat ik echt niet meer lekker in mijn vel zat en dan is het best heftig om met jezelf aan de slag te gaan. Maar Rianne heeft het makkelijk gemaakt door het in kleine stukjes op te knippen en daardoor werd het voor mij overzichtelijk en kon ik het goed doorlopen en ook afronden.

 

Doordat ik helder heb gekregen wat ik wil gaan doen, hoe mijn droombaan eruit ziet, kon ik dit ook goed benoemen in een gesprek met mijn leidinggevende. Dat was zo mooi. Ik was zo bang dat er geen ruimte was om binnen het team te gaan doen wat ik eigenlijk wil doen en tot mijn verrassing bleek dat helemaal niet zo te zijn. Er zijn juist openingen en mogelijkheden, dat voelt zo fijn. Ik heb echt weer zin om straks in het nieuwe jaar te gaan beginnen, dat heb ik zo lang niet gevoeld, echt een opluchting. 

 

Kies vanuit je Kracht heeft me laten inzien dat welke vraag, irritatie of angst ik ook heb, dat ik de antwoorden al in me heb. Rianne zegt steeds de antwoorden zitten al in je, je moet alleen leren hoe je ze eruit kunt halen, dat heb ik geleerd, daar heeft dit programma me de tools voor gegeven.

 

Ik heb zoveel bereikt in die korte tijd, met deze groep, dat is zo mooi om te zien. En dat je dan achteraf denkt ‘is het dan echt zo simpel?’ Ja, je moet er alleen wel zelf wat voor doen.

loe.png

Acht weken samen op reis

STORYTELLING

STORYTELLING

STORYTELLING

week 01: 

Vertrek met de juiste intentie

Stel het uitgangspunt van jouw reis vast. Wat neem je mee en wat niet?

Hoe wil je je voelen? Wat je wil je ervaren?

De reis begint met een bij jouw situatie passende intentie. 

week 02:

Claim je verlangen

Zonder bestemming weet je nooit of je wel of niet vanuit je kracht kiest.

Google maps werkt ook niet als je geen bestemming invoert.

We duiken diep je verlangens in en onthullen verborgen wensen. 

week 03: 

Je gevoel is je gids

Uit de wel honderden verschillende emoties die je kunt voelen leer je hoe in je kracht voelt en hoe uit je kracht.
Je gevoel is als een signaleringslampje in je auto: is het tijd om onderhoud te plegen of loopt 't lekker?

week 04: 

Herschrijf je verhaal

De honderden verhalen die je jezelf dagelijks vertelt houden jouw waarheid in stand, en waarschijnlijk uit je kracht. Ontmoet je reptielenbrein en krijg in zicht hoe die je saboteert. Maak contact met je onderbewustzijn om vanuit daar een nieuw verhaal te schrijven, eentje waardoor je in de AAN stand komt.

week 05: 

Veranker je nieuwe verhaal

Transformatie vindt pas echt plaats als we het gewenste op 4 niveaus verankeren: energetisch, mentaal, emotioneel en fysiek, of te wel denken, voelen, doen en vibreren. In deze week vul je je gereedschapskist met de tools om je mentale en emotionele bewustzijn te verankeren. 

week 06: 

Je innerlijke GPS afstemmen

We zijn allemaal uniek en we hebben allemaal een eigen GPS systeem.

Voor de een is dat je onderbuik, voor de ander je hart of juist je eigen stem.
Weten waar jouw GPS zit en die gebruiken vergemakkelijkt het kiezen vanuit je kracht. Ik gebruik hiervoor het Human Design systeem. Je ontvangt jouw unieke blauwdruk: een Human Design reading van anderhalf uur. 

week 07: 

Integratie week

De afgelopen 6 weken heb je op zo ongelooflijk veel manieren naar jezelf gekeken. Deze week geen nieuwe informatie, maar de rust om het bestaande te integreren. 

Je krijgt één inspirerende vraag van me mee om je bewuster te worden van jouw innerlijke kracht. 

week 08: 

Veranker je innerlijke kracht

Transformatie vindt pas echt plaats als we hetgeen we leren dagelijks gaan toepassen. In deze week heb je nog een 1:1 sessie met mij waarbij we al het geleerde omzetten in een aanpak voor na dit programma. Je gaat op reis met een bestemming, een routekaart en een gps. 

Over Rianne

Je kan zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben: in het zijn van een vermoeide hoogvlieger, manager en consultant als nu dagelijks JOY ervaren en uitstralen.

Bijna 20 jaar aan management en consultancy ervaring en ik weet wat het is om (langzaam) op te branden. 

In 2017 besloot ik in een spontane bui op reis te gaan, letterlijk en figuurlijk en sindsdien heb ik 2,5 jaar op Bali🌴 gewoond en ruim €50.000 geïnvesteerd in coaching, healing en persoonlijke transformatie.

Een groot onderdeel van mijn training bestond uit een privé opleiding in Human Design. Ik ben opgeleid door Corame, een vriend van de oprichter van Human Design, Ra Uru Hu. Corame woonde al jaren afwisselen in Bali en Ibiza. Hij heeft mijn uitgenodigd om Human Design te leren zodat ik anderen er mee kon helpen. 

Ik verbind Human Design met andere wetenschappelijk beproefde methodes nu in mijn eigen concept: "Kies vanuit je Kracht"  


Ruim 200 mensen hebben inmiddels een Human Design Reading van me mogen ontvangen en sinds 2020 help ik vrouwen om volgens hun Design keuzes te maken binnen mijn online groepscoaching programma. 

Mijn grootste verlangen is dat mensen weer in contact komen met dat vlammetje wat in ze zit.

Onze uniciteit is juist wat ons prachtig maakt.

 

Als jij gaat stralen, dan verwarmt dat iedereen om je heen. Dat gaat er veel meer stromen.

Ik geloof oprecht dat alle antwoorden die jij zoekt om weer te gaan stralen al in jou aanwezig zijn. 

 

Ik help je ze eruit te halen door je heel onbevangen vragen te stellen, zonder oordeel, zonder je in een richting te duwen. 

 

Zodat jij, helemaal in je eigen kracht, dagelijks keuzes maakt die jou AAN laten gaan. 
 

Daar ga ik van stralen. 

IMG_1847_edited.jpg

Dit is niet voor iedereen.

Dit is een interactief coachingprogramma, wat betekent al dat we het samen creëren.

Ik ben je gids en leid je door het proces.

 

Jij komt met een open mind en een bewuste intentie om iets van binnen te veranderen zodat je een andere levenservaring gaat krijgen. Als je de hele wereld liever de schuld geeft van jouw problemen zit je bij mij niet op je plek. 

Dit is een investering in jezelf, in tijd en geld. Als je niet bereid bent om die investering nu te doen, doe dan niet mee. (maar check wel even of het je innerlijke criticus is die nu nee zegt, of de beste versie van jezelf)

Voel je dat het tijd is om nu echt dingen te gaan veranderen, neem jezelf dan serieus en kies bewust, vanuit je kracht, voor aandacht voor jezelf. 

Dat betekent dat je met veel enthousiasme en overtuiging ja zegt tegen jezelf.

Als je een week niet kan, is dat geen drama, gun jezelf de ruimte om het programma af te ronden. 

Ben jij bereid om echt verantwoordelijkheid te nemen over je eigen toekomst en kies je bewust om veel meer keuzes te gaan maken vanuit je innerlijke kracht? 


Dan nodig ik je van harte uit om mee te doen en weet ik heel zeker dat je stappen gaat zetten op weg naar jouw ideale leven. 
 

bloemen.png

Wat maakt dit anders dan een zelfhulpboek of cursus?

Ik zal de laatste zijn die zegt dat zelfhulpboeken niet waardevol zijn, ik heb er veel gelezen en lees ze nog steeds.

En toch weet ik ook uit ervaring dat iets lezen iets anders is dan zelf iets in beweging zetten.

 

Dat laatste is gewoon lastig om helemaal op eigen houtje te doen. We vallen snel terug in oude patronen.

 

Ik heb zelf veel meer resultaten behaald wanneer ik investeerde in iemand die me begeleid in het proces naar kiezen vanuit mijn innerlijke kracht.
 

Hoeveel sneller kan jij resultaten behalen als je het niet allemaal op eigen houtje hoeft te doen?

Daarom is dit geen cursus of do-it-helemaal-yourself traject, maar een groepcoaching traject.

Je wordt elke week echt begeleid, je kan komen met je uitdagingen en vragen en hoort ook van anderen wat jou ook weer helpt.

Je krijgt ook een fantastische club mensen om je heen die je gaan uitdagen, helpen en je "bij de les houden" als je even in je oude gedrag terug dreigt te vallen. 

Je krijgt je eigen innerlijke JOY tribe, hoe tof is dat?!

Carola

stars.png

Ik heb dit jaar privé heel veel meegemaakt en dat had echt een weerslag op me. Afgelopen zomer werd mijn werk ook plotseling helemaal anders door een reorganisatie en dat hakte er in. Mijn zelfvertrouwen ging down the drain. Ik kon altijd terugvallen op hoe goed ik me voelde op en over mijn werk en dat viel weg. 

 

Ik piekerde veel, had veel negatieve gedachten zoals dat ik niet goed genoeg was en dat ze dat nu “door hebben”. Ik was het geloof in mijzelf kwijt en dat voelde heel naar. 

 

Dit programma heeft me zoveel innerlijke rust gegeven. Het voelt alsof ik echt weer de regie terug heb genomen. Ik weet nu wat ik kan doen als ik weer vastloop in die piekergedachten. Dit gaat niet van de een op andere dag en vergt oefening, maar ik weet nu hoe. 

Ik voel ook echt dat het weer allemaal goed komt, wellicht niet morgen, maar ik maak stappen en ben echt op een goede weg. 

 

Rianne helpt enorm, niet door het geven van antwoorden, maar door met veel aandacht te luisteren en dan de vragen zo te stellen dat je zelf gaat nadenken en met je antwoorden komt. Dat zorgt er wel voor dat ik het makkelijker aanneem en er dus iets mee ga doen. 

 

Door het programma heb ik al meerdere gesprekken gevoerd die ik voorheen echt uit de weg ging, uit angst voor de reactie van anderen. Maar nu sta ik in mijn kracht en dat geeft zoveel innerlijke rust en levert ook echt fijnere situaties op op mijn werk. 

 

Meedoen aan Kies vanuit je Kracht was het grootste cadeau wat ik mezelf heb gegeven omdat ik mezelf op een andere manier ben gaan bekijken en situaties op een andere manier nu aanpak en dat je dat geeft me veel rust en zelfliefde. 

carola.jpeg

Investeer in jezelf: Kies vanuit je Kracht

Eénmalige investering

€ 888,-

Voor zakelijke facturen wordt er 21% BTW bij gerekend. 

Betalen in twee maandelijkse termijnen van €444 is mogelijk!

Het is tijd dat je gaat stralen.

rianne wonder woman-101.jpg

investeren in jezelf creëert al KRACHT, jezelf op de eerste plaats zetten is een overwinning.

je staat er niet alleen voor, juist door mee te doen aan een groepsprogramma zul je ervaren dat anderen met dezelfde dingen worstelen en je gaat leren van elkaars inzichten.

✅ de inhoud blijft voor altijd van jou,  geen probleem als je een keer de live coaching sessie mist.

✅ stel je eens voor wat de impact gaat zijn van 8 weken aan de slag met jezelf, in contact komen met de krachtige versie van jezelf en leren hoe je vanuit haar elke dag de wereld in stapt.

Eerstkomend traject start 8 september 2021

 

Hoor je jezelf dit nu zeggen?

"Echt tof programma dit, maar het komt me nu niet uit"

"Ik ken mezelf echt al wel, ik weet exact waar mijn valkuil zit, ik los dit zelf wel op" 

"Ik weet nog niet wat ik wil, dus dit heeft nu niet zoveel zin" 

"Als het straks rustiger is, dan wil ik hier wel eens naar kijken"

Lieve krachtige, maar mogelijk ietwat uitgebluste, vrouw,

 

Dit is exact waarom je je uitgeblust voelt en dit niet verandert.

Je reptielenbrein draait nu overuren en die gooit dit soort bullshit eruit.

Alles om je maar op je plek te houden, want dat is lekker veilig. 

Laat dit moment hier nu, je eerste moment zijn waarop je echt even stil staat en gaat kiezen vanuit je kracht. 

Mijn vraag aan jou is:

Gun je het jezelf dat het wat makkelijker wordt?

Heb je nog vragen?Mail mij via hello@riannekleingeltink.com

Of, nog leuker, app of bel me op 06-83984008

Ik luister graag naar je en overleg of voor jou dit programma nu past!

Bedankt voor je aandacht!

Enjoy your day!

bloemen.png